В Маріуполі "загадковим чином" загинули 26 окупантів за тиждень: що відомо

В Маріуполі

У тимчасово окупованому Маріуполі український рух спротиву активно нищить російських військових. Лише за минулий тиждень їхніми зусиллями на той світ відправились 26 окупантів, інформує радника мера міста Петро Андрющенко. 

"Плюс 26 окупантів в морг, та 15 в реанімації через отруєння їжою. Знову. Дивно, хто б це міг бути, навіть не маю уяви", - написав він.

До свого допису він прикріпив скріни підтверджень "з того боку". Там росіяни скаржаться на "загадкову загибель" військовослужбовців армії рф та обвинувачують у їх смерті диверсантів. Так, за наведеними так званою "поліцією ДНР" даними, днями хтось отруїв їжу російським солдатам. В результаті цього інциденту, дев'ятеро окупантів померли, а ще 15 - потрапили на лікування до реанімації. 

Ще росіяни у дописі поскаржилися на два "нальоти" на російські казарми в Маріуполі. Пишуть, що тоді загинуло 17 росіян.

За підрахунками Андрющенко, за червень-жовтень у місті партизани відправили на той свійт більш як 40 російських військових.

"Пишаюсь нашими маріупольцями. Вони дійсно роблять дива в окупації. Окремий героїчний епос Маріуполя. Незламного та Нескореного", - наголосив радник міського голови Маріуполя.

Нагадаємо, днями стало відомо, що окупанти стягують спеціальні споруди - так звані "зуби дракона" - з Маріуполя на Бердянський напрямок в Запорізькій області.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Сили спротиву Сил спецоперацій (ССО) у п'яницю, 13 жовтня, здійснили підрив залізничної колії в поки що контрольованому росіянами Мелітополі Запорізької області. Завдяки цьому окупаційні сили в регіоні залишилися без поставок снарядів та палива. 

Головне