В Маріуполі пролунали 12 потужних вибухів: що відомо

В Маріуполі пролунали 12 потужних вибухів: що відомо

У тимчасово окупованому Маріуполі пролунала серія вибухів, відлуння яких чули навіть у Бердянську Запорізької області. Про це повідомдяє радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

“О 01:20 в Маріуполі та районі пролунало щонайменш 12 вибухів. Чули всі райони міста та узбережжя. Також повідомляють, що відлуння було чутно до Бердянська”, - розповів Андрющенко.

Він додав, що у місті було оголошено ракетну небезпеку, але жодних сигналів повітряної тривоги не було.

"Ймовірною причиною є "прильоти", але нині подробиці з’ясовуються. При цьому місцеві гауляйтери та представники окупаційної адміністрації вигадали сумнівне пояснення. Зокрема, через пів години після вибухів російські моніторингові пабліки повідомили про “работы Торнадо-С с ракетами дальності до 300 км по Курахово”. - додав радник.

Нагадаємо, що українські захисники відбили найбільше ворожих атак на Новопавлівському, Лиманському й Авдіївському напрямках та ліквідували ще 800 окупантів. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо у ніч з 21 на 22 квітня запустило по Україні сім ударних безпілотників типу Shahed-131/136 та три ракети С-300. Більшість з "шахедів" були знищені силами ППО, проте без влучань не минулось. 

Головне