В Криму хочуть посилили відповідальність за зйомку ППО і військових об'єктів

В Криму хочуть посилили відповідальність за зйомку ППО і військових об'єктів

У Криму на федеральному рівні планують посилити відповідальність за поширення кадрів роботи військових об'єктів, ППО і результатів українських ударів.

Про це повідомив так званий голова Криму Сергій Аксьонов у Telegram.

"Крим ініціюватиме на федеральному рівні внесення змін до законодавства в частині посилення відповідальності за розповсюдження в публічному полі, на різних інтернет-ресурсах, у соцмережах, чатах, месенджерах фото і відеозаписів розташування і роботи військових і стратегічних об'єктів, ППО та інших оборонних систем, а також результатів терористичних атак, скоєних київським режимом", - йдеться у дописі.

Аксьонов назвав людей, які публікують подібні фото і відео "свідомими чи мимовільними пособниками ворога, незалежно від мотивів".

Нагадаємо, речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук заявив, що Україна тримає під контролем всі військові об’єкти в Криму.

“За неофіційною статистикою у Криму кожні три дні відбувається щось “запальне”. Зараз статистика змінилася, тепер відбувається щонайменше три запальних моменти на день”, – прокоментував Братчук.

За його словами, мешканцям окупованого півострова варто уникати російських військових об’єктів, адже на сьогодні на півострові відбувається по “три запальних моменти на день”.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на бойовому чергуванні у Чорному морі росія утримує 14 кораблів, носіїв крилатих ракет “Калібр” серед них немає.

Головне