В Краснодарському краї безпілотники поцілили у російський НПЗ (відео)

В Краснодарському краї безпілотники поцілили у російський НПЗ (відео)

У російському місті Слов'янськ-на-Кубані Краснодарського краю безпілотник упав на території нафтопереробного заводу. Про це повідомив оперативний штаб Краснодарського краю росії.

В оперативному штабі регіону заявили, що загалом вдалось придушити не менше 10 БПЛА. Але один з дронів таки поцілив у НПЗ, що розташований в Слов'янську-на-Кубані.

Попри запевнення, що внаслідок падіння безпілотника не було навіть займання, очевидці зняли на відео потужний вибух.

Telegram-канал ASTRA повідомив за даними очевидців, що у Кущівському районі дрони атакували місцевий військовий аеродром.

"У Кущівському районі після падіння одного з апаратів виникло локальне загоряння, яке не зачепило населених пунктів. Триває ліквідація, постраждалих та руйнувань немає", — додали в оперштабі Краснодарського краю росії.

Нагадаємо, на Волгоградському нафтопереробному заводі в росії виникла пожежа після того, як на його територію впав безпілотник. Попередньо, ніхто не постраждав.

Як писали "Ми-Україна" раніше, після ударів дронів по російських нафтопереробних заводах влада держави-агресора залучила допомогу свого сателіта Білорусі. Про це повідомили у Центрі національного спротиву.

"Окупована Кремлем Білорусь нарощує поставки палива до рф через дефіцит, що виник через ремонти на ворожих НПЗ.

Головне