В Японії спалахнув пасажирський літак, у якому перебували майже 400 осіб (відео)

В Японії спалахнув пасажирський літак, у якому перебували майже 400 осіб (відео)

В японському місті Токіо в аеропорту "Ханеда" літак авіакомпанії Japan Airlines зіткнувся з повітряним судном берегової охорони та спалахнув. Всіх пасажирів евакуювали.

Міністр транспорту Японії повідомив про п'ятьох загиблих на літаку берегової охорони, передає AFP. Капітану літака берегової охорони вдалося вижити, але його поранення серйозні.

Ймовірно, літак берегової охорони, призначений для доставки допомоги в області, які постраждали від землетрусу, зіткнувся з літаком Japan Airlines під час приземлення на злітно-посадкову смугу близько 18:00 за місцевим часом у вівторок.

На відео видно, як пасажири за допомогою надувного трапа вибиралися з палаючого літака. Japan Airlines повідомив, що всі 379 пасажирів, у тому числі вісьмох дітей, і екіпаж рейсу евакуювали. Пілоти назвали це "дивом".

Десятки пожежників досі працюють над приборканням полум'я. 

Нагадаємо, влада Японії оголосила евакуацію у низці префектур після потужного землетрусу, яких сколихнув частину країни 1 січня.

Місцеве населення закликають залишити свої домівки та переміститися якомога вище через загрозу цунамі, що може виникнути внаслідок підземних поштовхів.

Спеціалісти наголошують, що висота хвиль подекуди буде сягати трьох метрів. Більше того, є попередження про нові землетруси.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Україна розірвала домовленості з СНД щодо співпраці командувачів прикордонними військами.

Головне