В Ізраїлі під Тель-Авівом ХАМАС влаштували теракт, багато поранених

В Ізраїлі під Тель-Авівом ХАМАС влаштували теракт, багато поранених

У місті Раанана, що розташоване неподалік від Тель-Авіва, Ізраїль, відбувся теракт 15 січня, в результаті якого загинула 70-річна жінка, а принаймні 17 людей отримали поранення.

Про це повідомляє видання The Times of Israel.

Нападники захопили щонайменше три автомобілі та протаранили пішоходів у різних частинах міста, також вони вчинили ножові напади на деяких осіб.

Ізраїльські силовики повідомили про затримання двох підозрюваних, Ахмеда Зідата (25 років) та Махмуда Зідата (44 роки), які проживають на південному заході Західного берега річки Йордан. Обидва раніше були включені до чорного списку за нелегальний в'їзд до Ізраїлю.

За попередніми даними, один з терористів спочатку напав із ножем на водія на вулиці, після чого викрав його автомобіль і скоїв наїзд на трьох людей. Надалі, терорист застряг через технічні труднощі з украденою машиною, покинув її місце, а потім викрав інший автомобіль. Проїхавши центральною вулицею, він протаранив принаймні одну групу людей, повідомили очевидці.

Теракт стався в кінці навчального дня в школах. За даними The Jerusalem Post, відповідальність за напад взяло на себе терористичне угруповання ХАМАС.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Німеччині та Австрії затримали ісламістів, які готували теракт на Різдво.

Головне