В іноземних ЗМІ готують матеріали з дезінформацією проти вищого керівництва держави

В іноземних ЗМІ готують матеріали з дезінформацією проти вищого керівництва держави

Група іноземних журналістів готує публікації для англомовних ЗМІ з метою розповсюдження дезінформації проти військово-політичного керівництва України.

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації у середу, 6 грудня.

"В іноземних ЗМІ готується дезінформаційна кампанія проти вищого керівництва держави", - заявили в ЦПД.

Зазначається, що ці журналісти, здебільшого з досвідом роботи у росії, включаючи період на початку каденції російського президента Володимира Путіна, готують серію публікацій, спрямованих на поширення дезінформації стосовно військово-політичного керівництва України.

Ці матеріали будуть опубліковані на англомовних медіа-ресурсах. Зазначено, що метою цих публікацій є спроба викликати розкол в українському суспільстві.

Нагадаємо, росіяни стикаються з труднощами у повноцінній організації так званих виборів президента рф на тимчасово окупованих територіях, запланованих на березень 2024 року. Причини - ряд економічних труднощів та опозиція місцевого населення.

За даними ЦНС, на півдні та сході України зафіксовані проблеми у соціально-економічній сфері регіонів.

Раніше в ЦНС повідомляли, що окупанти вивозять українське зерно в Сирію та Іран через окупований Крим.

Окупанти забирають зерно у місцевих фермерів за фіксованою ціною, яка менше ринкової, а потім перепродають за ринковою. Надлишок забирають собі. При цьому реалізовувати продукцію без дозволу окупантів фермерам заборонено.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, в ДПСУ розповіли, де найбільші черги на кордоні.

Головне