В Індонезії через повінь загинули понад 10 людей

В Індонезії через повінь загинули понад 10 людей

В індонезійській провінції Північне Малуку сьогодні внаслідок повені загинули 13 людей, ще дві дитини отримали поранення, інформує Reuters.

"Тринадцять людей загинули та двоє отримали поранення в індонезійській провінції Північне Малуку сьогодні після повеней на сході розгалуженого архіпелагу", - йдеться в повідомленні.

Національне агентство Індонезії з протидії стихійним лихам (BNPB) повідомило, що повені, спричинені зливами, відбувалися з суботи, стихія дуже пошкодила 10 будинків у місті Тернате.

Посилаючись на прогнози про те, що сильний дощ може тривати найближчими днями, BNPB закликало місцевих мешканців бути пильними.

У BNPB зазначили, що направили команду для допомоги в евакуації постраждалих. Пошуково-рятувальне агентство Basarnas також повідомило, що тривають зусилля з евакуації постраждалих від зсувів та завалів, спричинених паводковими водами.

Нагадаємо, що на росії через негоду у Бурятії прорвало дамбу. Сильні дощі, які накрили регіон, призвели до підвищення рівня води у водоймах, внаслідок чого утворилася повінь та відбувся прорив дамби.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у Челябінській області рф продовжує загострюватися ситуація, пов'язана з масштабною повінню. Вода поступово наближається до Челябінська, затоплюючи все нові населені пункти в регіоні.

Головне