В ГУР підтвердили знищення російського опорного пункту на Білгородщині

В ГУР підтвердили знищення російського опорного пункту на Білгородщині

Біля населеного пункту Тєрєбрєно в Бєлгородській області відбулися бойові зіткнення. В результаті атаки, здійсненої противниками кремлівського режиму, було ліквідовано опорний пункт російських військ.

Це підтверджує пресслужба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

За даними ГУР, несподіваний напад на позиції підрозділів армії росії викликав панічну реакцію серед особового складу місцевого гарнізону. Внаслідок цього за наказом місцевих командирів російських військ розпочався хаотичний артилерійський обстріл навколишніх сіл.

У той же час у легіоні "Свобода росії" заявили, що штурмові групи виконали всі надані завдання та успішно повернулися на територію України.

"Сьогодні, 17 грудня, штурмові загони Легіону "Свобода Росії" ввійшли на територію Бєлгородської області рф, ліквідували взводний опорний пункт (ВОП) військ Путіна поблизу вже відомого нам населеного пункту Тєрєбрєно, виконали поставлені завдання і вже повернулися", - йдеться у дописі.

У той же час по дорозі назад вони "залишили цікавий пазл для "фахівців" путінських інженерних військ".

"Рушайте вперед, оновлюйте карти мінних полів", - додали в легоіні та пообіцяли найближчим часом оприлюднити фото та відео.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, росіяни масово створюють фейкові канали бригад Сил оборони у Telegram.

Головне