В ГУР не підтвердили намір депутатів Придністров’я просити Путіна про приєднання до рф

В ГУР не підтвердили намір депутатів Придністров’я просити Путіна про приєднання до рф

У Головному управлінні розвідки не підтвердили інформацію про те, що депутати невизнаного Придністров’я проситимуть російського диктатора Володимира Путіна прийняти Придністровську Молдавську Республіку до складу рф.

Як зазначив представник ГУР Андрій Юсов, за даними української розвідки - депутати Придністров’я не готують ніякого звернення до Путіна.

"За нашими даними, інформація про те, що 28 лютого "влада" Придністров'я начебто попросить рф, аби та приєднала їх до свого складу, наразі, не підтверджується", - заявив Юсов.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що російський диктатор Володимир Путін 29 лютого нібито "винесе своє рішення" щодо приєднання невизнаного Придністров'я до рф. Причиною такого кроку Путіна називали необхідність відтягнути увагу від України та отримати хоч якусь "перемогу" під вибори. На середу, 28 лютого, у Придністровʼї заплановано проведення з’їзду так званих депутатів усіх рівнів, де вони можуть затвердити звернення до російського диктатора.

Як повідомляли "Ми-Україна", прикордонники Молдови виявили на кордоні з Україною уламки російського "шахеда". Фрагменти дрона знайшли неподалік села Етулія Вулканештського району.

Головне