У Молдові виявили уламки дрона на кордоні з Україною

У Молдові виявили уламки дрона на кордоні з Україною

Прикордонники Молдови виявили на кордоні з Україною уламки російського "шахеда". Про це повідомила Прикордонна поліція Молдови, пише Newsmaker.

Фрагменти дрона знайшли неподалік села Етулія Вулканештського району. Район, де знайшли уламки бойового безпілотника, оточили.

"В оперативному порядку цю інформацію повідомили компетентні органи. Доступ до району уламків безпілотника обмежили. Ризику чи небезпеки для населення в цьому районі немає, і влада вжила всіх необхідних заходів для підтримки громадського порядку, миру та безпеки", - йдеться у повідомленні.

Молдавські прикордонники переконані, що виявлені уламки дрону є одним із безпілотників рф, який збила українська зенітна установка.

Нагадаємо, минулої ночі російські окупанти атакували Україну ударними дронами "шахед". Всього вночі росіяни запустили 45 безпілотників, 40 з них було знищено Силами оборони України.

Як повідомляли "Ми-Україна", під час повітряної тривоги в Україні, в південно-східній частині Польщі були підняті у небо винищувачі Повітряних Сил країни та її союзників. Польща розпочала всі необхідні заходи для захисту повітряного простору у зв'язку з інтенсивною діяльністю російської дальньої авіації та з планами рф нанести ракетні удари по Україні.

Головне