В ГУР прокоментували затримання Гіркіна: У Кремлі почалося активне протистояння

В ГУР прокоментували затримання Гіркіна: У Кремлі почалося активне протистояння

У Кремлі почалося активне протистояння. Таким чином представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" прокоментував затримання Ігоря Гіркіна (Стрєлкова).

"Пушкін дописався, Гагарін долітався, а Гіркін договорився. Це хороші новини. Там банка з павуками продовжує активно рухатися. Ми можемо бажати успіхів усім учасникам процесу", - зазначив Юсов.

При цьому він наголосив, що раніше такі процеси у Кремлі відбувалися приховано. Однак після заколоту засновника ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина це змінилося.

Також Юсов заявив, що ця ситуація є парадоксальною. Адже на Москву йшов Пригожин, а затримали Гіркіна. Однак, наголосив представник ГУР, це особливість путінського режиму.

"Питання не в самому Гіркіні. Він і до цього не діяв як самостійна фігура. Значить мешканці веж Кремля переходять в активну фазу внутрішнього протистояння. І тут точно можна сказати, що далі буде", - переконаний Андрій Юсов.

Як повідомляли "Ми-Україна", російські правоохоронці у п’ятницю, 21 липня, затримали Ігоря Гіркіна (Стрєлкова). Його звинувачують у екстремізмі. Співробітники правоохоронних органів забрали Стрєлкова з дому сьогодні близько полудня. У його квартирі співробітники Слідчого комітету проводять обшук.

Головне