В Дніпровську ГЕС поцілили вісім ракет, ураження дуже значні - Бєлоусов

В Дніпровську ГЕС поцілили вісім ракет, ураження дуже значні - Бєлоусов

В Дніпровську ГЕС поцілили вісім ракет, ураження дуже значні. Про це повідомив Андрій Бєлоусов.

Керівник департаменту протидії злочинам в умовах збройного конфлікту Юрій Бєлоусов розповів, що загалом із 24 лютого 2022 року росіяни неодноразово атакували вже 136 об'єктів енергоструктури.

"Сьогодні Запоріжжя було під наймасовішою атакою - тільки в саму ГЕС влучили 8 разів, тобто 8 ракет влучили в надзвичайно важливий об'єкт, який містить не тільки енергетичну складову, але й виконує інші функції. І всі ми розуміємо можливі наслідки - Україна вже переживала наслідки від ураження схожого об'єкту. Наразі небезпеки для громадян немає, але об'єкт виведений з ладу", - додав представник Офісу генпрокурора.

Нагадаємо, російське військове керівництво займається створення нового угруповання, чисельність у більш як 100 000 солдатів. Один зі сценаріїв передбачає його застосування для літнього наступу на одному з відтинків фронту, розповів в ефірі "Ми-Україна" командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександр Павлюк.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Хмельницькому двоє людей загинули і щонайменше восьмеро зазнали поранень внаслідок російської масованої атаки 22 березня. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

 

Головне