В Австрії болгарський круїзний лайнер врізався в стіну

В Австрії болгарський круїзний лайнер врізався в стіну

Одинадцять людей отримали поранення, коли болгарський круїзний лайнер врізався в бетонну стіну в шлюзі на річці Дунай в північноавстрійському місті Ашах-ан-дер-Донау. Про це повідомляє Reuters з посиланням на місцеву поліцію.

Інцидент стався на річці Дунай в північноавстрійському місті Ашах-ан-дер-Донау. В результаті постраждали щонайменше 11 людей, яких доставили у лікарню. Місцеві ЗМІ також повідомили, що ще шестеро людей отримали менш серйозні травми, які не потребували госпіталізації.

Речник поліції міста Ефердінг повідомив, що на борту судна перебувало близько 160 пасажирів, які прямували з Баварії в Німеччині до австрійського міста Лінц.

За словами речника, не відразу було зрозуміло, наскільки серйозними є поранення.

Нагадаємо, у Білій Церкві на Київщині внаслідок вибуху в одній із квартир загинуло двоє людей. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти вчергове атакували Херсонську та Миколаївську область. Про це повідомляють Сили оборони півдня України.

"Ворожий ракетний терор триває. Повітряні тривоги на півдні лунають з інтервалом у 5-15 хвилин протяжністю від години до 2,5", - йдеться в повідомленні.

Головне