В Андріївці воювала "солянка" російських підрозділів, - Бородін

В Андріївці воювала

В нещодавно звільненій Андріївці біля Бахмута з українською армією воювала ціла "солянка" російських підрозділів.

Про це розповів пресофіцер 3 окремої штурмової бригади Олександр Бородін в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна".

"Відчутно, що в них немає можливості поставити монолітну бригаду – однаково підготовлених злагоджених людей. Це були і добровольці, і "Ахмат", і мобілізовані, і зеки, і 72-га бригада. Це не дає їм переваг, бо це незлагоджені підрозділи, які між собою дуже погано комунікують", - розповів Бородін в ефірі.

Нагадаємо, російські окупаційні війська відкрили вогонь по своїх солдатах під час звільнення Збройними силами України Андріївки біля Бахмута. Кілька росіян у цей момент намагалися здатися у полон. У результаті обстрілу серед українських військових загиблих та поранених не було.

“Штурмова група 2 механізованого батальйону 3 ОШБр бере чергову групу полонених, в той самий час противник, розуміючи, що село втрачене, а його бійці масово здаються – наказує відкрити “огонь по своим”, — написав командир 3-ї штурмової бригади Андрій Білецький.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, бійці Третьої окремої штурмової бригади показали унікальні кадри звільнення населеного пункту Андріївка у Донецькій області. Деокупацію населеного пункту бійці знімали на GoPro. Окупанти до останнього намагалися завадити Силам оборони звільнити Андріївку – вони гатили по українських захисниках з мінометів, однак успіху не мали. За деякий час вони опинилися в оточенні.

Головне