В Альпах розбився гелікоптер з туристами: є загиблі

В Альпах розбився гелікоптер з туристами: є загиблі

В швейцарських Альпах розбився гелікоптер, який перевозив гіда та туристів. Внаслідок цього інциденту загинули троє осіб, а ще троє отримали поранення.

Інформацію про це надала місцева поліція за даними Associated Press.

За деталями події, негайно розпочалася рятувальна операція в Альпах. Легкий гелікоптер з'їхав з посадкового майданчика біля вершини Петі Комбен, що розташована на висоті 3668 метрів на південному заході Швейцарії.

До місця аварії було відправлено семеро рятувальних вертольотів, які допомогли евакуювати двох осіб з гелікоптера та доставити їх до ближньої лікарні. За інформацією, ще одну людину також вдалося врятувати. Однак трьох осіб знайшли мертвими.

Поліція поки що не розкрила імена загиблих та постраждалих. Правоохоронні органи розпочали розслідування авіаційної катастрофи.

Нагадаємо, у росії заявили про готовність передати Україні тіла полонених, які нібито загинули внаслідок аварії літака Іл-76 у Бєлгородській області 24 січня. Український омбудсмен Дмитро Лубінець відреагував на цю заяву, висловивши переконання, що російська сторона знову намагається використати тему падіння літака для своїх цілей.

31 березня голова ГУР МО Кирило Буданов нагадав, що росія так і не надала нової інформації про катастрофу Іл-76.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у віці 114 років пішов з життя найстаріший чоловік світу Хуан Вінсенте Перес Мора, що проживав у Венесуелі.

Головне