Усик та Ф'юрі битимуться за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі

Усик та Ф'юрі битимуться за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі

Відомий український боксер Олександр Усик та британець Тайсон Ф'юрі підписали угоду про бій за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі. Про це Тайсон Ф'юр написав на своїй сторінці в Instagram.

Наразі невідома дата проведення бою. За інформацією ESPN, поєдинок пройде у грудні 2023-го чи у січні 2024 року.

"Роблю те, що кажу. Кажу те, що роблю. Бій за "абсолюта". Це епоха Циганського короля. Усику, ти більше не зможеш бігати, як кролик. Ти отримаєш це", - написав Ф'юрі.

Зазначається, що український спортсмен та британець намагалися домовитися про поєдинок наприкінці минулого та на початку 2023 року, але не досягли згоди. 

Олександр Усик є чемпіоном світу в надважкій вазі за версіями WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).   

Нагадаємо, що британський боксер Тайсон Ф’юрі, який є чемпіоном світу за версією WBC у надважкій вазі, звернувся до українця Олександра Усика з пропозицією відновити переговори про бій.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, український боксер Олександр Усик упевнено здолав британця Даніеля Дюбуа та зберіг титули провідних боксерських організацій планети.

Головне