Уночі безпілотники атакували Бєлгородську область, влучивши в кілька багатоповерхівок (відео)

Уночі безпілотники атакували Бєлгородську область, влучивши в кілька багатоповерхівок (відео)

У ніч проти 25 червня безпілотники атакували Бєлгород, а також інші населені пункти області, зафіксували влучання в багатоповерхові будинки, місцева влада звинувачує в атаці Україну. Про це повідомив губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков.

Гладков також поінформував про нібито роботу російської ППО, внаслідок якої постраждав чоловік та зазнали руйнування будинки і автомобілі. 

"Після відбиття засобами ППО повітряної атаки в селі Стрілецьке на території приватного домоволодіння посічено паркан, у селі Головине пошкоджено один автомобіль.На місцях працюють оперативні служби. Подворовий обхід буде продовжено у світлий час доби", - написав він. 

За його словами, від атаки дронів поранень зазнали чотири цивільні людини. Зокрема, двоє з них постраждали від удару безпілотника по двох багатоквартирних будинках у місті Строїтель. 

У міноборони росії відзвітували, що вночі їм вдалося збити 29 БПЛА на Бєлгородщині. Губернатор гладков заявив, що у місті вибиті вікна у кількох будинках, є пошкодження фасадів. Постраждала одна людина.

Нагадаємо, через постійні обстріли і перебування окупантів поблизу Торецька у місті можуть оголосити примусову евакуацію. Про це  повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Як писали "Ми-Україна" раніше, за підсумками бойової доби 25 червня загальні втрати ворога у війні проти України збільшились на 1180 осіб. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Головне