Умєров та Сирський нагородили воїнів, які тримають лінію фронту (відео)

Умєров та Сирський нагородили воїнів, які тримають лінію фронту (відео)

Голова Міноборони Рустем Умєров разом з головнокомандувачем ЗС України Олександром Сирським відзначили нагородам бійців бригад, які невпинно тримають лінію фронту та щоденно нищать окупантів. 

Нагороди міністр оборони та головком особисто вручили воїнам 47-ої окремої механізованої бригади "Маґура" (47 ОМБр), 53-ої окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха (53 ОМБр) та 58-ої окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського (58 ОМПБр). 

"Вдячний кожному та кожній, хто щоденно демонструє стійкість та незламний характер. Вручати нагороди вам – це честь для мене", - зауважив Умєров.

Нагадаємо, раніше цього місяця Сирський і Умєров провели телефонну розмову з очільником Пентагону Ллойдом Остіном. Головнокомандувач ЗСУ та міністр оборони обговорили з Ллойдом Остіном зміни на найважливіших напрямках. Також сторони обговорили перспективи ухвалення в Конгресі двопартійного пакета з додатковим фінансуванням потреб національної безпеки США, який містить підтримку України. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, у березні головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський і міністр оборони України Рустем Умєров провели розмову з міністром оборони Великої Британії Грантом Шаппсом і командувачем Збройних сил країни адміралом сером Ентоні Радакіном. Під час телефонної розмови український міністр та головком поінформували колег прооперативну обстановку на фронті та нагальні потреби.

Головне