Сирський та Умєров обговорили з головою Пентагону ситуацію на фронті

Сирський та Умєров обговорили з головою Пентагону ситуацію на фронті

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський і міністр оборони Рустем Умєров провели телефонну розмову з очільником Пентагону Ллойдом Остіном. Про це повідомили у Міністерстві оборони України.

Головнокомандувач ЗСУ та міністр оборони обговорили з Ллойдом Остіном зміни на найважливіших напрямках.

"Триває спільна робота над забезпеченням потреб ЗСУ та нарощуванням можливостей української армії", – повідомив Сирський за підсумками розмови.

Міністри обговорили перспективи ухвалення в Конгресі двопартійного пакета з додатковим фінансуванням потреб національної безпеки США, який містить підтримку України. 

"Поінформували міністра оборони Остіна про поточну ситуацію на фронті та обговорили зміни на найважливіших напрямках. Працюємо разом над забезпеченням потреб ЗСУ та нарощуванням можливостей української армії”, - сказав Умєров.

Нагадаємо, головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський і міністр оборони України Рустем Умєров і провели розмову з міністром оборони Великої Британії Грантом Шаппсом і командувачем Збройних сил адміралом сером Ентоні Радакіном. Про це повідомив Сирський.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські війська близько сьомої години ранку 5 березня з тимчасово окупованого лівого берега обстріляли Херсон. Про це повідомив керівник міської військової адміністрації Роман Мрочко.

Внаслідок обстрілу з тимчасово окупованого лівого берега постраждав 76-річний чоловік. Він ушпиталений з мінно-вибуховою травмою та уламковим пораненням передпліччя, повідомив очільник МВА Мрочко.

Головне