Укрзалізниця розпочинає продаж квитків до Австрії та Угорщини в онлайн-режимі з 18 березня

Укрзалізниця розпочинає продаж квитків до Австрії та Угорщини в онлайн-режимі з 18 березня

В понеділок, 18 березня Укрзалізниця розпочинає продаж квитків до Австрії та Угорщини в онлайн-режимі. Про це повідомила пресслужба компанії.

На першому етапі онлайн-квитки будуть доступні у сполученні Україна – Австрія та зворотно. Купівля квитків на прямий поїзд Київ – Відень у застосунку УЗ буде доступна після верифікації облікового запису через "Дія.Підпис".

На другому етапі стануть доступними онлайн також квитки Україна – Угорщина на поїзди, що прямують в Австрію транзитом через Угорщину, тобто Київ – Будапешт – Відень та Чоп – Будапешт – Відень. Прямі сполучення Україна – Угорщина з'являться в застосунку трохи пізніше.

"Крок за кроком оцифровуємо наші сервіси та робимо їх зручними для клієнтів. Після тривалої та непростої роботи нам вдалося досягти домовленостей з Угорщиною та Австрією щодо онлайн-продажу квитків на поїзди", - повідомив голова правління УЗ Євген Лященко.

Нагадаємо, президент Польщі Анджей Дуда, коментуючи слова Папи Римського Франциска про те, що Україна має набратися сміливості "підняти білий прапор", заявив, що росія не може перемогти в цій війні.

"росія не може перемогти в Україні, тому що російський імперіалізм, який сьогодні загрожує всій Європі, особливо Центрально-Східній Європі, але також усій Європі і, як наслідок, світу, має бути зупинений", - сказав президент Польщі у Варшаві.

Як писали "Ми-Україна" раніше, колишнього гауляйтера звільненої Балаклії в Харківській області засудили до 14 років в'язниці. Про це повідомили в СБУ.

За інформацією СБУ, зрадником є колишній співробітник місцевого підрозділу розформованої міліції. Він одним з перших підтримав окупантів, зо що й отримав посаду "голови відділу МВС рф" в окупованій Балаклії.

 

Головне