"Укрпошта" презентувала лімітовані марки присвячені 10-річчю полку "Азов"

До 10-річчя з дня створення полку "Азов" "Укрпошта" випустила лімітовану серію марок та конвертів під назвою “Азов. 10 років. Вільні обирають боротьбу”.

Про це повідомляє Укрпошта у Telegram.

"10 років від вмотивованих добровольців без військового досвіду до елітного підрозділу української армії, в якому й сьогодні - лише добровольці. 10 років вірності своїм принципам. 10 років відчайдушної боротьби”, - написали в “Укрпошті".

23 травня тираж марок став доступний для придбання. Придбати можна на сайті "Укрпошти" та у філателістичній крамниці у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поштові марки в Україні: історія появи, скільки коштують найдорожчі та як стати філателістом

Для придбання доступний комплект, до якого входять аркуш з дев’ятьма марками та художній конверт зі спецпогашенням, вартістю 600 гривень. Та маркований конверт зі спецпогашенням, вартістю 40 гривень.

Тираж лімітований - всього 900 комплектів. Саме 900 бійців "Азову" наразі перебувають у ворожому полоні.

Нещодавно до дня вишиванки “Укрпошта” випустила дві нові поштові марки із фрагментами вишивки Харківщини та АР Крим. "Харківська область" та "Кримськотатарська вишивка", створені за ескізами стародавніх вишиванок з Національного музею українського народного декоративного мистецтва.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, колишній співробітник кдб проведе 15 років за ґратами за співпрацю з російськими окупантами та наведення ракет ворога на Яворівський полігон.

Головне