Українські військові збили черговий гелікоптер окупантів: видовищне відео

Українські військові збили черговий гелікоптер окупантів: видовищне відео

Українські захисники приземлили черговий гелікоптер окупантів Ка-52. Про це повідомили у Генеральному штабі ЗСУ.

Збили російський гелікоптер Ка-52 українські воїни на східному фронті.

Згодом стало відомо, що приземлили вороже повітряне судно бійці 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс".

"Завдяки пильності та професіоналізму наших протиповітряних підрозділів він негайно був збитий", - повідомили в бригаді.

Також бійці "Едельвейсу" показали відео, на якому видно, як вони збили російський гелікоптер.

Як розповіли військові, після збиття гелікоптера йому на допомогу прибув ще один "смертник", якого наші захисники також підбили.

"На жаль встиг втекти, залишивши свого "побратима", - зазначили військові.

Крім того у Генеральному штабі ЗСУ повідомили, що противник продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Епіцентром бойових дій залишаються населені пункти Бахмут, Авдіївка та Мар’їнка.

Нагадаємо, від початку повномасштабної війни рф в Україні окупаційне військо втратило понад 176,2 тис. військовослужбовців. За попередню добу Сили оборони ліквідували ще 550 російських окупантів, знищили два танки а також чотири РЗСВ.

Як повідомляли "Ми-Україна", за вчорашню бойову добу агресор здійснив три ракетних та 47 авіаційних ударів. Серед іншого для атак на Україні противник застосував 17 ударних дронів іранського виробництва Shahed-136 (у рф їх маркують як “Герань-2”). 14 з них було ліквідовано силами Протиповітряної оборони.

Головне