Україна отримала 225 млн доларів криптодонатів з початку війни

Україна отримала 225 млн доларів криптодонатів з початку війни

Від початку повномасштабного вторгнення росії Україна отримала 225 мільйонів додарів у вигляді криптодонатів. Про це повідомляє криптобіржа KUNA з посиланням на дослідження Crystal Blockchain.

Зазначається, що найбільше донатів прийшло в криптовалюті USDT (83 мільйони доларів), на другому місці – Ether (79 мільйонів доларів), а на третьому – Bitcoin (41 мільйон доларів). Уточнюється, що найбільше пожертвувань надійшло у березні 2022 року, а найменше – у липні 2023 року.

Окрім цього наголошується, що в період із лютого 2022 року до липня 2023 року криптовалютні гуманітарні ініціативи зібрали 134 мільйони доларів, при цьому військові ініціативи складали 91 мільйон доларів.

Нагадаємо, відбувся глобальний запуск української соцмережі Fixer. Вона дає змогу зберігати контакти для майбутніх проєктів. Також, вести обговорення в реальному часі та обмінюватися ідеями з однодумцями з усього світу.

Як писав “Ми-Україна” раніше, 11 квітня біткоїн здолав ключовий психологічний рівень у 30 000 доларів. На такій позначці востаннє він був ще торік у червні.

Головне