Український павільйон у Давосі став найкращим за версією Politico

Український павільйон у Давосі став найкращим за версією Politico

Український павільйон на Всесвітньому економічному форумі у Давосі, що у Швейцарії, став найкращим за версією видання Politico в інавгураційній премії Davos Awards.

Про це йдеться в матеріалі видання. Зазначається, що український дім мав спокійне та затишне підземне кафе, якісні панелі та дружню атмосферу. Крім того, павільйоном керували тільки жінки, адже, як нагадало Politico, чоловікам призовного віку виїзд з України заборонений. 

Всередині павільйону розмістили карту з російськими воєнними злочинами та три величезні екрани. На них демонстрували "милі відео з українського тік-току".

Вже другий рік поспіль українська спільнота займає простору локацію на Promenade 59. У періоди, коли там не відбувається Міжнародний економічний форум, це будівля меблевого магазину.

Крім того, були озвучені переможці в наступних номінаціях:

  • найкраща промова: Хавʼєр Мілей, президент Аргентини, який заявив про переваги капіталізму та зло соціалізму;
  • найкраща вечірка: Bank of America;
  • найкраще вбрання: очільниця Європейського центрального банку Крістін Лагард, яка гуляла без охорони у сірій пуховій куртці та рукавицях.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, анонс участі президента Володимира Зеленського у форумі в Давосі привернув додаткову увагу до заходу, заявив заступник голови Офісу президента України Ігор Жовква. Зазвичай візити президентів у Давос не анонсуються з міркувань безпеки.

Головне