Українська тенісистка Даяна Ястремська перемогла сьому ракетку світу Маркету Вондроушову

Українська тенісистка Даяна Ястремська перемогла сьому ракетку світу Маркету Вондроушову

Українська тенісистка Даяна Ястремська перемогла сьому ракетку світу Маркету Вондроушову з Чехії  з рахунком 6:2 на Australian Open.

Як зазначається, у першому сеті Ястремська почала вдало - з рахунком 5:0 та двома брейками. Потім її чеська суперниця взяла одну подачу і врешті закрила сет з рахунком 6:1.

Під час другої партії 23-річна українська спортсменка програла ще одну свою подачу. Потім вона зробила відразу три брейки. У результаті їм вдалось виграти матч із третього матчболу з рахунком 6:2.

Це була вже третя зустріч Ястремської та Вондроушової у їхніх кар'єрах. Під час минулих змагань також один раз перемагала Даяна Ястремська і один - Маркета Вондроушова.

Після закінчення матчу українка заявила, що може грати ще краще у подальшому.

"Думаю, сьогодні була хороша гра - приємно грати проти Маркети. Ми грали багато разів, востаннє я їй програла, тож трохи переживала", - розповіла Ястремська.

За словами Даяни, вона пишається бути українкою і пишається українцями - воїнами та цивільними. Після матчу вона написала на камері "Слава Україні!"

"Коли я була у Брисбені, перед моєю грою ракета влучила в будинок бабусі. Було складно грати. Ми маємо пам'ятати і дати якомога більше підтримки Україні. Я пишаюся бути українкою", - додала вона.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Ярославу Магучіх, стрибунку у висоту, визнали найкращою спортсменкою 2023 року в Україні з 597 балами.

Головне