Україна змогла перехопити ініціативу у Чорному морі, - Дмитро Плетенчук

Україна змогла перехопити ініціативу у Чорному морі, - Дмитро Плетенчук

Україна змогла перехопити ініціативу у Чорному морі. Речник ВМС України Дмитро Плетенчук повідомив, що сьогодні Україна встановлює свої умови ведення бойових дій у Чорному морі.

Ренчик ВМС ЗСУ зазначив, що наразі Україна встановлює свої умови ведення бойових дій у Чорному морі. При цьому він додав, що поки не слід списувати з рахунків наявний корабельний склад ворожого Чорноморського флоту.

"Можна констатувати, що ініціатива сьогодні на нашому боці. У цій справі ініціатива багато важить, оскільки зʼявляється можливість навʼязувати свої умови ведення бойових дій. Станом на зараз у нас це виходить, але ми маємо працювати й надалі. Оскільки, за словами командувача ВМС ЗСУ, кожне судно під військовим прапором у Чорному морі для нас є законною ціллю", - додав Плетенчук.

Нагадаємо, перед так званими "президентськими виборами" в російській федерації, які заплановані на 17 березня, російські окупанти значно посилили обстріли правобережжя Херсонської області.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Шевченківському районі Києва виникла пожежа у відселеній будівлі. Про це повідомило головне управління ДСНС у Києві.

Головне