Україна будує трирівневу лінію оборони, - Шмигаль

Україна будує трирівневу лінію оборони, - Шмигаль

Україна будує трирівневу лінію оборонних рубежів, це буде слугувати захистом на всіх напрямках. Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

"Сьогодні Україна будує масштабну трирівневу лінію оборонних рубежів — це захист на всіх напрямках. Уряд виділив на це десятки мільярдів гривень. Такий захист дозволить як стримувати противника, так і просуватися вперед. Ми потребуємо значної додаткової кількості інженерної техніки. З прем'єром Фіцо ми дійшли згоди, що будемо співпрацювати в питанні постачання такої техніки з боку Словаччини", — сказав Шмигаль.

Словацькі приватні компанії поставлятимуть машини й броньовані ескалатори для розмінування на базі танка Т-72.

Приватні компанії Словаччини надаватимуть Україні машини для розмінування та броньовані ескаватори. 

Нагадаємо, російське окупаційне військо атакувало Донеччину. Окупанти вдарили по приватному житловому сектору у місті Гірник, внаслідок чого постраждала дитина. Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.

За даними відомства, постраждалу дитину доставити в лікарню. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, на боці окупантів чоловік брав безпосередню участь у неодноразових штурмах населених пунктів під Мар’їнкою. Про це повідомили в пресслужбі СБУ.

За даними військової контррозвідки СБУ, зловмисник командував загоном бойовиків під час кулеметних обстрілів позицій ЗСУ. Українські захисники взяли зрадника у полон під час жорстоких боїв поблизу Красногорівки.

Головне