Удар рф по Одесі: окупанти вбили дитину, зниклими безвісти залишаються 12 осіб

Удар рф по Одесі: окупанти вбили дитину, зниклими безвісти залишаються 12 осіб

В Одесі після удару "шахеда" по багатоповерхівці вважаються зниклими безвісти 12 осіб, зокрема четверо дітей. Про це кореспондентці "Ми-Україна" Ользі Дунській розповів генеральний прокурор України Андрій Костін.

За його даними, станом на 11:00 кількість загиблих внаслідок російського удару по Одесі збільшилася до трьох осіб. Напередодні під завалами знайшли ще одне тіло. Також відомо про вісьмох постраждалих.

Також генпрокурор додав, що російський "шахед" зруйнував цілий під’їзд багатоповерхівки. Працівники прокуратури планують вивчити усі деталі злочину росіян.

"Це ще один злочин рф, яка намагається знищити українців будь-яким способом. Одеса кожного дня практично зазначає атак… на цивільні будинки, на критичну інфраструктуру, на наші церкви", - наголосив генпрокурор України.

Водночас він додав, що Україні потрібна зброя, щоб таке не повторилося знову. 

Варто зазначити, що за даними Міністерства внутрішніх справ України, третьою жертвою росіян у багатоповерхівці виявилася дитина.

"Одеса. На рівні першого поверху, під завалами, виявили тіло загиблої дитини.  Всього загинуло 3 особи та 8 постраждало. Врятовано 5 людей, з них 1 дитина. Пошукові роботи тривають", - йдеться у повідомленні.

У Одеській міськраді додали, що маму дитини маляти шукають рятувальники.

"На жаль кількість жертв збільшилася до трьох. З-під завалів дістали тіло дитини, - зазначили у міськраді.

Як повідомляли "Ми-Україна", президент Володимир Зеленський відреагував на нічний російський удар по Одесі.

Головне