У зустрічі щодо української Формули миру на Мальті візьмуть участь понад 50 учасників, - Зеленський

У зустрічі щодо української Формули миру на Мальті візьмуть участь понад 50 учасників, - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявив, що в обговоренні української Формули миру, яке відбудеться наприкінці жовтня на Мальті, візьмуть участь понад 50 учасників
Про це президент заявив у вечірньому відеозверненні у суботу, 21 жовтня. 

Зеленський наголосив, що Україна активно готується до зустрічі, яка запланована на наступний тиждень, а кількість учасників щодень збільшується. 

"Вагомі держави світу будуть представлені - перелік учасників фактично щодня збільшується. Понад 50 учасників очікуємо", - зазначив президент.

Він повідомив, що під час розмови з президентом Ердоганом 21 жовтня, той підтвердив, що Туреччина братиме участь у зустрічі.

"Готуємося також до нового саміту нашої Кримської платформи – парламентського рівня Кримської платформи. Кількість учасників дуже серйозна. Саміт відбудеться в Чехії. Я вдячний усім у світі, хто долучився і готовий разом із нами на рівні парламентської дипломатії працювати заради безпеки, заради миру в усій Європі, без жодних винятків для будь-яких частин нашого континенту", - розповів президент.  

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, письменник Ілларіон Павлюк обійняв посаду начальника управління преси та інформації, яка раніше була у підпорядкуванні Ганни Маляр – до того він служив у ГУР.

 

 

Головне