У ЗСУ показали, як відстрілювали ворожих "шахедів" над Одещиною (відео)

У ЗСУ показали, як відстрілювали ворожих

Російське окупаційне військо у ніч на 6 листопада скерувало по Одесі та області баражуючі боєприпаси типу Shahed та ракети. Повітряні сили ЗС України показали, як вночі нищили дрони противника.

Як відомо, в цілому для здійснення удару по Україні противник застосував 22 ударних БпЛА, які запустив з поки що окупованого росіянами Криму. Українські захисники знищили з них 15. 

Також в ході атаки агресором були використані авіаційні ракети Х-31 та Х-59, протикорабельний "Онікс" та балістичний "Іскандер-М".

Нагадаємо, внаслідок російської агресії в Одесі постраждало середмістя. Пошкоджень зазнали декілька багатоквартирних будинків та музей. Поранення отримали восьмеро одеситів. 

Ворожі дрони були націлені на припортову інфраструктуру. В результаті прильотів руйнувань зазнали склади, спецтехніка та автомобілі, завантажені збіжжям. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат наголосив на тому, що Сили оборони повинні приготуватися до можливих загроз, пов'язаних із атаками на об'єкти критичної інфраструктури.

 

 

 

 

 

Головне