У Запорізькій області не поділили між собою телевізійну славу "кадирівці" і дагестанці, 20 загиблих

У Запорізькій області не поділили між собою телевізійну славу

На окупованій частині Запорізької області серед підрозділів окупантів спалахнув міжетнічний конфлікт. Як розповіла заступниця голови Міноборони Ганна Маляр, дагестанці та "кадирівці" влаштували перестрілку.

За її словами, інцидент трапився в поки що захопленій ворогом Михайлівці.

"Під час знімання російського пропагандистського сюжету про високопосадовця з числа “кадирівців” військовослужбовці-дагестанці висловили невдоволення, яке переросло в сутичку", - розповідає Маляр.

Обидві сторони схопилися за зброю. Як результат - понад 20 загарбників відправилися на концерт до Кобзона. Ще близько 40 військових отримали поранення.

Нагадаємо, міський голова Мелітополя Іван Федоров напередодні розповів, що російські загарбники збираються відправити жителів тимчасово окупованих територій України на фронт відразу після проведення своїх псевдовиборів. За його словами, росіяни вже тривалий час планували проведення так званої мобілізації на ТОТ. Зокрема, вони створили облікові столи на всіх підприємствах та проводили перепис населення призовного віку. Крім того окупанти створили і фейкові “військкомати”.  

Як писав "Ми-Україна" раніше, минулої доби, 19 серпня, загальні бойові втрати ворога у війні проти України поповнилися ще 460 загарбниками. Таким чином від початку повномасштабного вторгнення окупаційне військо втратило понад 257,4 тис. військовослужбовців.

Українські захисники за учорашній день також знищили шість танків, 11 бойових броньованих машин, 33 артилерійських системи, три РСЗВ, три засоби ППО та 22 дрони.

Головне