У Запоріжжі скоїли замах на колишнього посадовця міськради, він помер

У Запоріжжі скоїли замах на колишнього посадовця міськради, він помер

У Запоріжжі поліцейські розшукують чоловіка, який стріляв у місцевого посадовця. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП в Запорізькій області.

У пресслужбі Нацполіції виданню "РБК-Україна" повідомили, що сьогодні о 7:55 до чергової частини поліції надійшло повідомлення про те, що біля підʼїзду багатоповерхівки в одному з районів Запоріжжя невідома особа з вогнепальної зброї здійснила постріл у місцевого посадовця. Його госпіталізували. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження.

Попередньо, мова йде про Максима Денщіка, який обіймав посаду директора департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради. У травні цього року його відсторонили на час службового розслідування.

Місцеві ЗМІ пишуть, що у Денщіка нібито стріляли чотири рази. Кулі потрапили у живіт.

"Зловмисник здійснив чотири постріли у потерпілого. Останній від отриманих поранень помер у лікарні. Поліція проводить невідкладні слідчо-оперативні заходи", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці уточнили, що 11 червня о 07:55 до відділу № 2 (Олександрівський) Запорізького районного управління поліції надійшло повідомлення про стрілянину та поранення чоловіка.

Пізніше, у Нацполіції повідомили, що він помер.

Нагадаємо, російське окупаційне військо минулої доби, 10 червня, застосувало проти України ракету "Калібр". Як зазначив речник Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук, це була одна з чотирьох ракет, які перебувають на борту ворожого підводного човна проєкту "Варшавянка 636".

Як писали "Ми-Україна" раніше, ситуація в українській енергосистемі залишається складною, за сотанні місяці Україна втратила більш як 9 ГВт генерації. Наразі триває масштабна ремонтна кампанія, розповів керівник ДП "Гарантований покупець" Артем Некрасов. 

Головне