У ворога є перевага в озброєнні зараз, - Ганна Маляр

У ворога є перевага в озброєнні зараз, - Ганна Маляр

Заступниця голови Міністерства оборони України Ганна Маляр заявила, що у ворога зараз є перевага в озброєнні.

Про це вона повідомила в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна". За її словами, боєприпаси потребують постійного постачання, тому що їх використовують. Що стосується іншого озброєння - тут українці зв'язані волею західних партнерів.

"Зараз однозначно можна говорити, що завдяки спільним зусиллям - те, в чому нам відмовляли, зараз воно все в Україну постачається. Але, безумовно, нам не вистачає, і у ворога є перевага у озброєнні зараз", - наголосила Маляр в ефірі.

Нагадаємо, заступниця голови Міністерства оборони України Ганна Маляр розповіла, що Сили оборони “непогано просуваються” на Бахмутському напрямку.

“Там ми рухаємося по південному флангу, ми і так вийшли на багато пануючих висот. І, власне, ворог там у пастці, тому що вони з Бахмута вийти не можуть і повноцінно пересуватись по самому місту теж не можуть”, – наголосила заступниця міністра оборони.

Вона також розповіла, які напрямки зараз акцентують для себе окупанти. За словами Маляр, це Куп’янський та Лиманський напрямки – вони в епіцентрах.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Збройні сили України протягом минулого тижня звільнили на Бахмутському напрямку 1 кв. км, заявила заступниця міністра оборони Ганна Маляр. Також вона додала, що загалом на Бахмутському напрямку вже звільнено 44 кв. км території.

Головне