У Вірменії звинуватили росЗМІ у веденні гібридної війни

У Вірменії звинуватили росЗМІ у веденні гібридної війни

Керівник апарату прем'єр-міністра Вірменії Араїк Арутюнян висунув звинувачення в адресу російських ЗМІ у проведенні гібридної війни проти Вірменії.

Він написав це у своєму пості на Facebook.

Арутюнян вказав, що російські ЗМІ, розгортаючи гібридну війну проти Вірменії, використовують тактику говоріння якнайбільше брехні, щоб отримати підтримку.

Ця заява була відгуком на висловлення російського пропагандиста Георга Хачатуряна, який на каналі стверджував, що демонстранти, що прорвалися в будівлю уряду Вірменії 20 вересня, зіткнулися там з американськими десантниками, які, за його словами, прибули на навчання.
 
Арутюнян уточнив, що це є абсолютною дезінформацією, і що жодні протестувальники не штурмували будівлю уряду того дня, і ніяких американських десантників там не було.
 
Також керівник апарату Нікола Пашиняна висловив питання про те, як так сталося, що серед найактивніших пропагандистів російських телеканалів є вірменські громадяни, наводячи імена кількох осіб.

Нагадаємо, у Нагірному Карабаху після початку військової операції Азербайджану загинули близько 30 людей, ще понад 200 отримали поранення.

Відомо, що силовики Азербайджану застосовують проти мирного цивільного населення великокаліберну зброю, зокрема артилерію.

Президент Азербайджану Ільхам Алієв розповів, що розмінування окупованих територій триватиме майже 30 років і коштуватиме 25 мільярдів доларів.

Як писав "Ми-Україна" раніше, ЗСУ продовжують різати маршрути окупантів до Бахмута.

Головне