У Великій Британії закликали припинити розмови про безвихідну ситуацію у війні в Україні

У Великій Британії закликали припинити розмови про безвихідну ситуацію у війні в Україні

Велика Британія має згуртувати країни для допомоги Україні, а розмови про безвихідну ситуацію навколо війни росії та України варто припинити. Про це заявив міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон, повідомляє The Sunday Times.

За його словами, російський диктатор Володимир Путін вже зазнав величезної поразки в Україні. 

"Нам потрібно припинити розмови про патову ситуацію або про те, що час не на боці України", - додав у цьому контексті Кемерон.

Водночас він наголосив, що лише британська економіка у 25 разів більша за російську, тобто це означає, що час "не на боці Путіна".

Крім того Кемерон додав, що війна в Україні є викликом нашого покоління.

"Це як у 1930-х роках, коли ми не зробили достатньо, щоб зупинити агресію (нацистської Німеччини)... Вторгнення Путіна в Україну є найбільш кричущим прикладом вторгнення однієї держави в іншу", - заявив очільник британського зовнішньополітичного відомства.

Крім того він зазначив, що вже під час окупації росією Криму у 2014 році було зрозуміло, що це вторгнення. Однак деякі країни Європи були іншої думки.

Як повідомляли "Ми-Україна", група британських парламентарів звернулася з закликом до міністра закордонних справ Девіда Кемерона внести росію до переліку держав-спонсорів тероризму.

Головне