У центрі Москви горіла елітна новобудова: відео

У центрі Москви горіла елітна новобудова: відео

У центрі Москві - столиці держави-терориста росії - спалахнула масштабна пожежа. Загоряння сталося у житловому комплексі "Вікторія Парк" біля Кутузовського проспекту. Про це повідомили низка російських ЗМІ та Telegram-каналів.

"У Москві велика пожежа. Горять майбутні елітні резиденції у ЖК Victory Park Residences", - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, вогонь охопив близько 100 квадратним метрів будівлі. Загоряння вдалося дуже швидко локалізувати. На місце пригоди відразу ж прибули представники прокуратури, наразі вони намагаються встановити причини пожежі.

Також є інформація, що пожежа у центрі Москви сталася у недобудованому будинку. На відео, оприлюднених з місця пожежі, видно, як з будівлі вириваються густі чорні клуби диму.

Нагадаємо, напереродні на Кіпрі палав російський культурний центр. Вогонь поширився на весь дах будівлі. За деякими даними, російський культурний центр нібито закидали коктейлями Молотова.

Як повідомляли "Ми-Україна", у селищі Сосьва на росії розгорілася масштабна пожежа, яка охопила територію у 2 000 квадратних метрів. Вогонь зруйнував щонайменше 110 житлових будинків, магазини, бар та будівлі на території виправної колонії. Внаслідок пожежі дві людини зникли безвісти. Місцева влада евакуювала майже 1000 осіб.

Головне