У Telegram стався масштабний збій: подробиці

У Telegram стався масштабний збій: подробиці

У роботі Telegram стався масштабний збій ввечері 30 листопада. Про це пише онлайн-платформа Downdetector.

Згідно з оприлюдненими даними, про проблеми у роботі Telegram свідчать звіти, які надсилають користувачі застосунку. Скарги на некоректну роботу Telegram суттєво зросли близько 19:00. Користувачі почали повідомляти про проблеми з підключення, отриманням та відправкою повідомлень, а також із завантаженням даних. 

Наразі не повідомляється, що стало причиною збою.

Також у Downdetector оприлюднили графік звітів Telegram про проблеми за останні 24 години. На ньому видно, що з 19:00 застосунок почав працювати некоректно. При цьому у Downdetector наголосили, що повідомляють про подібні інциденти лише тоді, коли кількість повідомлень про проблеми значно перевищує типовий обсяг для конкретного часу доби.

photo_2023-11-30 19.40.15.jpeg (32 KB)

Нагадаємо, Telegram є однією з найбільш популярних серед українців застосунків. Згідно з останніми дослідженнями, Telegram користуються понад 60% громадян в Україні.

Як повідомляли "Ми-Україна", cекретар РНБО Олексій Данілов вважає, що потрібно приділяти більше уваги деанонімізації діяльності Telegram-каналів в Україні. На його переконання, анонімність та відсутність відповідальності за роботу в Telegram сприяють поширенню російських наративів.

Головне