У Тбілісі силовики намагаються розігнати масштабну акцію проти закону про "іноагентів" (відео)

У Тбілісі силовики намагаються розігнати масштабну акцію проти закону про

Поліція Грузії почала розгін протестувальників, які зібралися на масштабну акцію проти закону про "іноагентів". Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Силовики застосували проти людей сльозогінний газ, також вони намагаються відтіснити протестувальників від будівлі парламенту. У відповідь на це мітингувальники кидають у правоохоронців різні предмети.

Також повідомляється про затримання та постраждалих внаслідок застосування силовиками перцевих балончиків та сльозогінного газу. Усім постраждалим на місці надають допомогу медики у машинах швидкої.

Як відомо, у середу, 17 квітня, у Грузії повинно відбутися голосування щодо законопроєкту про іноагентів. Протести у Тбілісі тривають вже не перший день. Люди виступають проти ухвалення законопроєкту владної партії "Грузинська мрія" під назвою "Про прозорість зовнішнього впливу", який називають аналогом російського закону "Про іноземних агентів". 

Раніше "Ми-Україна" повідомляли, що президентка Грузії Саломе Зурабішвілі назвала росію ворогом. Вона зазначила, що у Грузії століттями один ворог - росія, однак багато хто не усвідомлює цього і досі.

Головне