У Старобільськ привезли 20 вантажівок із пораненими військовими рф, - Генштаб ЗСУ

У Старобільськ привезли 20 вантажівок із пораненими військовими рф, - Генштаб ЗСУ

У хірургію старобільської лікарні, де російські окупанти Луганської області розгорнули військовий шпиталь, у суботу, 11 лютого, привезли близько 20 вантажівок із пораненими загарбниками. 

Про це йдеться в оперативній інформації Генерального штабу Збройних сил України у Facebook. Як зазначається, цивільні особи наразі не мають можливості користуватися послугами місцевої лікарні.

"В Старобільську Луганської області, на території хірургічного корпусу місцевої лікарні, окупанти розгорнули військовий шпиталь для лікування важкопоранених російських військовослужбовців. ... Станом на 11 лютого відзначено прибуття близько 20 військових вантажних автомобілів із пораненими росіянами", - йдеться в повідомленні Генштабу.

В оперативній інформації також повідомляється, що авіація Сил оборони протягом доби завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Також п'ять ударів було завдано по позиціях зенітно-ракетних комплексів. У той же час, українські захисники на східному фронті знищили російський вертоліт Ка-52.

Підрозділи ракетних військ і артилерії за добу уразили пункт управління ворога, три райони зосередження живої сили противника та два його склади боєприпасів.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Генштабі також розповіли, що російські окупанти спалюють тіла своїх загиблих військових. Це робиться, аби приховати втрати у війні проти України. У тимчасово окупованому Криму спостерігається постійна черга військових автомобілів кількістю до 10 одиниць біля одного з крематоріїв. Кремація загиблих окупантів у Красній Зорьці здійснюється цілодобово.

Головне