У США літак впав на трейлерний парк: є загиблі (відео)

У США літак впав на трейлерний парк: є загиблі (відео)

Невеликий літак впав на трейлерний парк у місті Клірвотер (штат Флорида), спричинивши масштабну пожежу та обірвавши життя кількох людей. Авіакатастрофа сталась із одномоторним повітряним судном Beechcraft Bonanza V35, пише Reuters. 

Відомо, що падіння літака вщент зруйнувало один з мобільних будинків, ще щонайменше чотири зазнали руйнувань. 

"Пересувні будинки мало що можуть витримати, тож літак практично зруйнував його. Вогонь поглинув решту", - прокоментував начальник пожежної охорони Клірвотера Скотт Елерс у четвер пізно ввечері.

Він не назвав точну кількість жертв надзвичайної ситуації, зазначивши лише, що "є кілька загиблих", як у літаку, так і в парку. Американське Федеральне управління цивільної авіації  також не уточнило, скільки осіб знаходилось на борту транспортного засобу на мить аварії.

Незадовго до падіння пілот повідомив авіадиспетчерам аеропорту Сент-Піт-Клірвотер, що у літака виникли "певні проблеми" та передав сигнал лиха Mayday. 

Очевидиць трагедії Стівен Аскарі розповів ЗМІ, що надзвичайники оперативно прибули на місце інциденту. Вогонь було приборкана за пів години.

"Ми почули вибух, який струснув весь будинок. Далі було видно помічено гігантський стовп диму", - сказав він.

Як писав "Ми-Україна" раніше, днями бойовий літак F-16 американських Військово-повітряних сил впав під час здійснення тренувального польоту біля узбережжя Південної Кореї.  
 
 

Головне