У США літак впав на шосе та врізався в автомобілі: є загиблі (відео)

У США літак впав на шосе та врізався в автомобілі: є загиблі (відео)

У Південній Флориді посеред дня сталась авіакатастрофа - невеликий приватний літак здійснив спробу здійснити аварійну посадку на міжштатну автомагістраль, зіткнувся з двома автомобілями та врізався у стіну. Попередньо, відомо про двох загиблих, пише The Guardian.

На борту Bombardier Challenger 600 було п'ятеро осіб. Перед падінням пілот попередив авіадиспетчерів про відмову двох двигунів.

Рятувальниками вдалось визволити трьох осіб з-під уламків літака, усі вони - живі.

Свідки опублікували у соцмережах перші кадри аварії. 

Очевидиця інциденту Бріанна Вокер розповіла, що на власні очі бачила як крило літака потягло машину і врізалося в стіну.

"Це секунди, які відокремлювала нас від машини, яка їхала попереду. Крило розчавило цю машину", - зазначили вона. 

Жінка та її подруга помітили літак за лічені хвилини до того, як він впав на шосе, що дало їй змогу вчасно натиснути на гальма. 

"Літак знаходився за кілька дюймів над нашими головами. Це здається нереальним, як у кіно", - прокоментувала вона.

Нагадаємо, на початку лютого невеликий літак впав на трейлерний парк у місті Клірвотер (штат Флорида), спричинивши масштабну пожежу та обірвавши життя кількох людей. Авіакатастрофа сталась із одномоторним повітряним судном Beechcraft Bonanza V35.

Як писав "Ми-Україна" раніше, за останні роки американська авіабудівельна корпорація Boeing декілька разів була змушена ставити на паузу постачання свої літаків 737 MAX після дефектів у конструкціях, які послужили причинами смертельних катастроф. Цьогоріч авіаконцерн виявив ще одну нову проблему

Головне