У Санкт-Петербурзі автобус впав у річку: момент потрапив на відео

У Санкт-Петербурзі автобус впав у річку: момент потрапив на відео

В російському Санкт-Петербурзі пасажирський автобус впав у річку Мийку через значне погіршення погодних умов в рф. У ньому перебувало близько 20 пасажирів, є загиблі.

Про це пишуть росЗМІ.

Автобус, рухаючись по набережній, зіткнувся з двома автомобілями, пробив огорожу та впав у воду, повністю занурившись під неї. Місцева влада повідомила, що на місці працюють водолази і медичні бригади швидкої допомоги. З автобуса відкачують воду, а пасажирів дістають із вікон.

Станом на 15:20 підтверджена загибель однієї людини, втім деякі ЗМІ пишуть про шістьох загиблих. Інформація про потерпілих уточнюється.

Також правоохоронці затримали водія автобусу та розпочали слідство у цій справі.

Нагадаємо, на Житомирщині сталася моторошна ДТП за участю вантажівок і мікроавтобуса. Попередньо встановлено, що автомобіль "DAF", що рухався до Києва, зіткнувся з вантажівкою "Mercedes Benz Atego", яка стояла на узбіччі. Після цього "DAF" зіткнувся з мікроавтобусом "Mercedes Vito", який рухався в тому ж напрямку. В результаті всі транспортні засоби загорілися.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, навколо гігафабрики Tesla в Грюнхайде - єдиного заводу компанії в Європи - від ранку відбуваються заворушення. Сотні активісти здійснюють спроби штурмувати завод.

Головне