У Румунії через снігопад перекинувся автобус з пасажирами, постраждали 16 людей

У Румунії через снігопад перекинувся автобус з пасажирами, постраждали 16 людей

У Румунії через снігопад перекинувся автобус з пасажирами. Внаслідок цього постраждали 16 людей, усі вони - громадяни Молдови.

Про це повідомило молдавське виданні NewsMaker. Як зазначається, автобус їхав з Італії до Молдови.

Дорожньо-транспортна пригода трапилась у повіті Васлуй, що поблизу молдавського кордону. Водій не впорався з керуванням транспортного засобу і автобус занесло. Поїздка відбувалась під час сильного снігопаду та вітру.

У пасажирському автобусі в момент аварії загалом їхало 39 людей. Серед них було 38 громадян Молдови та один іноземець. Рятувальники на місці негайно надали допомогу травмованим пасажирам. У Міністерстві закордонних справ та європейської інтеграції Молдови заявили, що всі вони зазнали незнаних ушкоджень. Їх привезли в місцеву лікарню та надали медичну допомогу.

Пасажири, які не постраждали, змогли продовжити свою поїздку до Молдови. Вони вирушили туди іншим автобусом, який надав перевізник.

Нагадаємо, негода на трасах Одеської області призвела до кількох аварій, в результаті чого постраждали дві людини. На трасі Одеса-Рені біля села Красна Коса перекинувся вантажний автомобіль, що перевозив зерно. Також на цій трасі, біля села Броска, автомобілі застрягли на підйомі, що призвело до затору. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, через негоду в Україні було знеструмлено 2046 населених пунктів. Найскладніша ситуація спостерігається в Полтавській, Одеській, Миколаївській, Херсонській, Київській та Кіровоградській областях, заявили в НЕК "Укренерго".

Головне