У російському Челябінську палає великий ТРК (відео)

У російському Челябінську палає великий ТРК (відео)

У центрі російського міста Челябінськ спалахнула масштабна пожежа на території торгово-розважального комплексу "Європа-Азія".

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Пожежа, за словами представників МНС рф, загрожує розповсюдитися на прилеглі будівлі, тому розпочато евакуацію людей із торгового центру.

Розміри загоряння охоплюють 1000 квадратних метрів, і на ліквідацію події залучено 96 осіб та 36 одиниць техніки. Пожежу класифікували як третій ранг складності серед п'яти можливих. Спеціальний автомобіль для забору води з річки Міас та три автоцистерни вже використовуються для гасіння.

Процес локалізації спалаху залишається невизначеним за кадрами відеоспостереження. Працівники прокуратури Челябінської області також присутні на місці пригоди, а бригади швидкої допомоги чергують для можливого медичного втручання. Обмеження руху в районі пожежі також вже введено, призводячи до тимчасового перекриття вулиць.

Вранці, 19 січня, в Брянський області після атаки безпілотника спалахнула нафтобаза. Відео з масштабною пожежею відразу ж з'явилися у мережі.

Відомо, що надзвичайна подія сталася у Клинцях. Прямо перед займанням російське міноборони заявило про "успішне збиття безпілотника".

Як писав "Ми-Україна" раніше, Велика Британія оголосила про перші успішні випробування лазерної зброї.

Головне