У росії заявили про атаку на два села у Бєлгородській області: що відомо

У росії заявили про атаку на два села у Бєлгородській області: що відомо

російська федерація заявили про атаку двох населених пунктів у Бєлгородській області, в результаті обстрілу постраждало двоє людей. Про це повідомив губернатор Білгородської області рф В'ячеслав Гладков.

Відомо, що обстріл відбувся на околиці села Муром Шебекинського міського округу, під час обстрілу один чоловік знаходився на вулиці, лікарі діагностували осколкові поранення голови, нижніх кінцівок та поперекової області. 

"У потерпілого осколкові поранення голови, нижніх кінцівок та поперекової області. Бригадою швидкої його доставили до міської лікарні №2, вся необхідна медична допомога надається", – повідомив Гладков.

Гладко додав, що постраждало і село Цапівка Борисівського району. Безпілотник влучив на автомобіль, в результаті постраждав водій.

"На момент повітряної атаки він розвантажував машину. У чоловіка осколкові поранення верхньої та нижньої кінцівок. Швидкою бригадою його доставлено до міської лікарні №2, вся необхідна медична допомога надається", - зазначив губернатор.

Нагадаємо, що фахівці Інституту вивчення війни вважають, що нові атаки російських сил на енергетичну систему України мають за мету підірвати оборонно-промисловий потенціал країни.

Як повідомляли "Ми-Україна", російська окупаційна армія атакувала дитячий санаторій в Основʼянському районі Харкова за допомогою "шахедів". В результаті постраждали 18-річний хлопець, поліцейський та двоє рятувальників.

Головне