У Рівненській області уламки пошкодили електроопору, - ОВА

У Рівненській області уламки пошкодили електроопору, - ОВА

Українські оборонці у ніч проти 31 березня збивали ворожі засоби повітряного нападу у повітряному просторі над Рівненщиною. Уламки однієї зі збитих цілей завдали шкоди енергетичній інфраструктурі області, розповів очільник місцевої ОВА Олександр Коваль.

"На Рівненщині уламки повітряної цілі пошкодили електроопору. На місці працюють представники відповідних служб. Електропостачання забезпечене", - зазначив він. 

Руйнацій від залишків повітряних цілей противника зазнав також і фельдшерсько-акушерський пункт. Минулось без поранених або загиблих. 

Як відомо цієї ночі Москва знову атакувала українські мирні міста ракетами та дронами. Ворог випустив 14 одиниць Х-101/Х-555, по одній Х-59 та "Іскандер-М", а також 11 безпілотників-камікадзе. 

Нагадаємо, у Силах оборони півдня України повідомили, що атака "шахедами" цієї ночі була знову зосереджена на ураженні енергетичної системи Одещини. Армія рф "рясно насипала" ударні БпЛА з Чорного моря, втім українські захисники доволі успішно з ними впорались. У Херсонській ОВА повідомили про удари ракетами по Бериславському району та скерування "шахедів" по Херсонському району. На Львівщині зафіксовано "приліт" по тому ж об'єкту критичної інфраструктури, що і 24 та 29 березня.

Як писав "Ми-Україна" раніше, за підсумками бойової доби 30 березня загальні втрати ворога у війні проти України збільшились на ще 650 солдатів. Сили оборони України також знищили півтора десятка танків, 20 бойових броньованих машин, 44 артсистеми та 30 дронів.

Доєднуйтесь до збору, на БпЛА "Сич" для підрозділів ГУР МОУ:

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.