У рф заявили про наліт дронів: вибухи лунали у Єйську, де знаходиться військовий аеродром

У рф заявили про наліт дронів: вибухи лунали у Єйську, де знаходиться військовий аеродром

Кілька регіонів російської федерації зазнали серії атак безпілотних літальних апаратів (БПЛА). Інциденти зафіксовано у Краснодарському краї та Брянській області. Про це повідомляє голова Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв.

У Щербинівському районі Краснодарського краю зафіксовано атаку дронів. У селі Шабельське пошкоджено приватне домоволодіння, вибито шибки, пошкоджено газову трубу.

За офіційними даними, газопостачання було тимчасово перекрито, загоряння ліквідовано. Повідомлень про постраждалих не надходило.

Місцеві Telegram-канали Єйська, де розташований військовий аеродром, повідомляють про значну кількість дронів у районі міста, активну роботу систем протиповітряної оборони (ППО), пожежу в місті. Деякі джерела додають, що жителі Єйська чули вибухи в місті.

У Брянській області російська ППО нібито збила 11 БПЛА. Детальної інформації про наслідки цього інциденту наразі немає.

Нагадаємо, Сумська область від ранку 8 жовтня пережила 22 обстріли прикордонних територій та населених пунктів регіону. В регіоні за цей проміжок часу прогриміло 26 вибухів, інформує місцева ОВА.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на лівобережжі Херсонської області, яка перебуває під контролем армії рф, навіть ті, хто раніше співпрацював з окупантами, тепер масово залишають свої посади через невиплату їм заробітної платні. Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів речник Херсонської ОВА Олександр Толоконніков.

Головне