У рф Приморський край залишився без світла, є проблеми зі зв'язком

У рф Приморський край залишився без світла, є проблеми зі зв'язком

Приморський край росії зіткнувся з серйозними перебоями в енергопостачанні. Повідомляється про масштабні відключення електроенергії у кількох містах регіону. Ситуація ускладнюється збоями у роботі телекомунікаційних мереж та проблемами з електронними системами. 

РосЗМІ пишуть, що сьогодні, 16 серпня, електроенергія зникла у Владивостоці, Надєждінську, Фокіно, Знахідці, Артемі, Барабаші, Уссурійську та інших населених пунктах.

При цьому місцева влада заявила, що причина перебоїв - технологічні порушення роботи Приморської районної електростанції й "триває відновлення".

Тим часом росіяни скаржаться не тільки на відсутність світла, але й на проблеми з мобільним зв'язком та інтернетом, банкоматами та світлофорами.

"Вибуху та НП зовнішнього характеру на місці немає, розрахунковий час усунення проблеми - приблизно година", - писали російські державні ЗМІ.

Причиною знеструмлення Приморського краю називають нібито технологічні порушення роботи Приморської районної електростанції.

Нагадаємо, головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило про значні успіхи у протидії російському флоту. За півтора року, використовуючи українські безпілотні морські дрони MAGURA V5, вдалося вразити 18 російських кораблів. Про це повідомили в ГУР.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у липні 2024 року морський експорт нафтопродуктів з росії до Азії через мис Доброї Надії сягнув рекордних 1,1 млн тонн, подвоївшись порівняно з червнем. Основну частку склала нафта - 0,83 млн тонн. Про це повідомляє видання Reuters.

Головне