У порту Одещини виявили контейнер з контрабандними сигаретами на майже 74 млн грн

У порту Одещини виявили контейнер з контрабандними сигаретами на майже 74 млн грн

В Одеській області співробітники Бюро економічної безпеки виявили у порту контейнер з сигаретами на 74 мільйони гривень. Про це повідомили у пресслужбі БЕБ.

"Детективи Територіального управління БЕБ в Одеській області виявили у Ренійському морському торговельному порту 45-футовий контейнер з сигаретами іноземного походження", - йдеться у повідомленні.

За даними Бюро, вантаж в Україну прибув з ОАЕ. Однак було порушено процедуру оформлення мита та оподаткування. При цьому у документах було вказано вигадане ім'я та прізвище отримувача. 

"Співробітниками БЕБ упереджено незаконне ввезення на територію України тютюнових виробів без належного митного оформлення", - йдеться у повідомленні.

В БЕБ наголосили, що детективи у ході виконання слідчих дій виявили та вилучили понад 900 тисяч пачок сигарет без марок акцизного податку. Їх перевозили у 1 830 коробах. 

Як повідомляли "Ми-Україна", працівники прикордонної служби зупинили чотири випадки незаконного ввезення гаджетів IPhone 15 Pro Max через кордон.

Головне